Literární soutěž - prodlužujeme uzávěrku do 31. března!📢

Dnes otevřeno: Pro dospělé: 9 - 17, Děti a mládež 12 - 16 Týdenní pracovní doba
25/03/2022

Knihovna za soumraku

Hledají se detektivové, kteří mají pro strach uděláno! Kluci a holky z 2.-4. tříd, právě pro vás se otevřou brány naší knihovny za soumraku. Sejdeme se v pátek 8. dubna v oddělení pro děti a mládež, abychom společně přišli na kloub jedné záhadě.

Znepokojivé stopy vedou napříč potemnělou knihovnou…

Program ve stylu únikové hry. Detektivní týmy dostanou 60 minut na vyřešení záhady! Je nutné přihlásit se předem. Uzávěrka přihlášek: 6. dubna ve 12:00! Přihlášky si můžete vyzvednout v dětském oddělení nebo stáhnout pod tímto článkem (vyplněné a podepsané naskenujte nebo vyfoťte a pošlete na e-mailovou adresu detske@knihovnasemily.cz.)

 V kolik hodin vypukne pátrání?

Po uzávěrce přihlášek sestavíme pátrací týmy maximálně 6 detektivů a přidělíme jim startovní časy. Ve čtvrtek 7. dubna vám zavoláme a sdělíme čas, kdy vyráží právě váš pátrací tým. V přihlášce proto nezapomeňte uvést číslo mobilního telefonu (rodičů); při vyplňování přihlášky máte možnost označit čas, který by se vám nejvíc hodil, případně uvést jméno kamaráda, pokud se také hlásí na naši únikovku a chtěli byste pátrat společně. Při sestavování týmů budeme brát na vaše přání ohled (ale zaručit jejich splnění není možné).

Co bude obsahem hry?

To si zatím necháme pro sebe; rádi bychom vás ale ujistili, že nikoho nebudeme strašit a pátrací týmy povedou dospělí průvodci - pomoc, povzbuzení i dozor v jednom :-).

Knihovna za soumraku
Knihovna za soumraku